TTSO'da seçim gerçekleştirildi.

Geçen hafta yapılan meslek grupları seçimlerinin ardından bu hafta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) başkanlık seçimleri yapılıyor.BAŞKAN SUAT HACISALİHOĞLUYapılan seçimlerde Ahmet Sarı'nın aldığı 33 oya karşılık 36 oy alan Suat Hacısalihoğlu tekrar

TTSO'da seçim gerçekleştirildi.

Geçen hafta yapılan meslek grupları seçimlerinin ardından bu hafta Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) başkanlık seçimleri yapılıyor.

BAŞKAN SUAT HACISALİHOĞLU

Yapılan seçimlerde Ahmet Sarı'nın aldığı 33 oya karşılık 36 oy alan Suat Hacısalihoğlu tekrar başkan seçilmişti.Sandık kuruluna yapılan itiraz üzerine oylar tekrar sayıldı ve 3 oy fark ta değişen bir şey olmadı.M.Suat Hacısalihoğlu tekrar başkan seçildi.

YÖNETİM KURULU VE ALINAN OYLAR

Nevzat özer: 39 

Şaban Bülbül: 36

Tolga Avcı: 36

Murat İskender: 36

O. Selahattin Bektaş: 36 

Özcan İlarslan: 36

İsmail Gençcelep: 36

Coşkun Kahraman: 35

Emanullah Tüfekçioğlu: 35

KURA ÇEKİLİYOR

Suat Hacısalihoğlu'nun yönetim kurulunda yeralacak isimler belirlenirken 34 oy alan Erkut Çelebi, Cemil Yılmaz, Ahmet Dar, Ahmet Haşim Ekici arasında yönetim kurulunun 10. sırası için kura çekiliyor.  

KURADAN ÇELEBİ ÇIKTI

Suat Hacısalihoğlu'nun Yönetim kurulunda yeralacak 10. isim, Erkut Çelebi, Cemil Yılmaz, Ahmet Dar, Ahmet Haşim Ekici arasında çekilen kura sonucunda Erkut Çelebi oldu.

HEYECENLI BİR SEÇİM OLDU

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası'nya yapılan seçimlerde yeniden başkan seçilen Başkan Suat Hacısalihoğlu yaptığı konuşmada şunları söyledi; "Geleneksel seçimizmiz tamamlandı. Heyecanlı bir seçim oldu. Trabzoniçin çalışacak ve çok iyi işler yapacağız beraber kazanan Trabzon oldu. Yönetim kuruluna seçilen arkadaşların hepsini tebrik ediyorum. Bu sonuç herkes için hayırlı olsun. Diliyoruz ki yapılacak olan TOBB  seçimlerinde Şadan arkadaşımız yerini alır. Kaybedenlerin üzülmelerine gerek yok birlik beraberlik için de bu işi yürüteceğiz."

TOBB GENEL KURUL DELEGELERİ

Ali Osman Ulusoy: 66

Davut Bülbüloğlu: 69

S. Tayfun Sezeroğlu: 67

Mustafa Şılbır: 69

Şadan Eren: 49

Halil YAroğlu: 38

Davut Bozkurt: 37

İbrahim Serter: 37

Sadık Atmaca: 37

Salim Önel: 37

Kadem Çakıroğlu: 37

Rüştü Çakır: 37

Cemal Akçay: 33

SUAT HACISALİHOĞLU'NUN LİSTESİ DELİNDİ

Yapılan seçimlerde Ahmet Sarı'nınj listesinde yeralan Emanullah Tüfekçioğlu 35 oy alarak Suat Hacısalihoğlu'nun yönetim kurulu için yaptığı listede yeralan isimlerin arasına girmeyi başardı. Böylece Başkan Suat Hacısalihoğlu'nun listesi delinmiş oldu.

MECLİS BAŞKANI ALİ OSMAN ULUSOY

yapılan sayımda meclis başkanlığı için kullanılan oyların dağılımı şöyle;

Ali Osman Ulusoy: 44

Ali Uzunalioğlu: 21

Başkan Yardımcıları

Adnan Sağlam: 35

Halil İbrahim Nalbant: 48

Veysel Zekai Bak: 31

Dündar Ayyıldız: 12

Geçersiz oy: 4 

 

Ayrıntılar geliyor...

 

Meclis başkanlığı için Ali Osman Ulusoy’un karşısına İş adamı Ali Uzunalioğlu çıktı. Yönetim Kurulu Başkanlığı için Ahmet Sarı ile Suat Hacısalihoğlu’nun listeleri yarışıyor. TTSO meclis üyeleri kadar Trabzon iş dünyasının da sonucunu merakla beklediği yarışın ardından TTSO’nun yeni vitrini de şekillenmiş olacak.

İKİ ÜYE BEKLENİYOR 

TTSO Yönetim Kurulu Başkanlığı için yapılan seçimlerde 31 meslek grubundan 69 üye oy kullanacak. Şuana kadar 67 üye oy kullandı. 8. meslek grubundan Dündar Ayyıldız ve 28. Meslek grubundan Veysel Zekai Bak oylarını kullanmak için henüz TTSO binasına gelmediler. Bu iki üyeninde gelip oylarını kullanması halinde oy verme işlemi tamamlanmış olacak ve sandıklar kapanıp oy sayım işlemine geçilecek. Ancak gelmedikleri takdirde yasal süre olan saat:16:00'ya kadar beklenecek.

DÜNDAR AYYILDIZ OYUNU KULLANDI

67 üyenin oy kullandığı TTSO seçimlerinde oylarını kullanmaları için beklenen üyelerden 8. meslek grubundan Dündar Ayyıldız seçim salonuna gelerek oyunu kallandı. böylece 68 üye oyunu kullanmış oldu. 

OY VERME İŞLEMİ SONA ERDİ

68 üyenin oyunu kullandığı TTSO seçimlerinde oyunu kullanmayan tek üye 28. meslek grubundan Veysel Zekai Bak oyunu kullanmak üzere TTSO binasına geldi ve oyunu kullandı. Böylece 69 üyenin de oyunu kullanması ile birlikte sandıklar açıldı ve oy sayım işlemine geçildi.

 

LİSTELERİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel