Rize'de büyük yangın yol kapattı!

 Rize’de Güneysu yolu üzerinde bulunan Karamehmet firmasına ait inşaat malzemeleriyle dolu olan bir depoda çıktı. Yangına kaynak yapıldığı sırada yanıcı maddelere atlayan kıvılcımların neden olduğu tahmin edilirken, alevler kısa sürede depoyu sardı. Rize

Rize'de büyük yangın yol kapattı!

 

Rize’de Güneysu yolu üzerinde bulunan Karamehmet firmasına ait inşaat malzemeleriyle dolu olan bir depoda çıktı.
 
Yangına kaynak yapıldığı sırada yanıcı maddelere atlayan kıvılcımların neden olduğu tahmin edilirken, alevler kısa sürede depoyu sardı. Rize Belediyesi İtfaiyesinin kısa sürede çok sayıda aracı ve personeliyle müdahale ettiği yangın, uzun çabalar sonucu güçlükle kontrol altına alındı. Rize-Güneysu Karayolu araç ulaşımına kapandı. İlk olarak yangının çevredeki diğer depolara sıçramaması için soğutma çalışmaları yapıldı.
 
Yanan plastik maddelerden çıkan kara dumanlar gökyüzünü kapladı Yüzlerce kişi itfaiye ekiplerinin yangına müdahalesini meraklı gözlerle izledi. Maddi hasarın yüksek olduğunu yangında ilk belirlemelere göre yaralanan olmadı. Yangında hasar gören deponun Rize Ticaret Borsası Meclis Başkanı Şaban Aziz Karamehmet’in de ortak olduğu firmaya ait olduğu öğrenildi. Yanan deponun hemen yanı başında bulunan başka bir firmaya ait depo da geçtiğimiz aylarda benzer şekilde yanmıştı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler