TS maçı öncesi kardeşlik mesajı

Trabzonspor Basketbol kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp ve yöneticileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzonspor Basketbol takımının  Cumartesi günü Yeşil Giresun Belediye ile oynayacağı Play-Off yarı fin

TS maçı öncesi kardeşlik mesajı
Trabzonspor Basketbol kulübü Başkanı Mehmet Yiğit Alp ve yöneticileri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi  Gümrükçüoğlu’nu makamında ziyaret etti.
 
Trabzonspor Basketbol takımının  Cumartesi günü Yeşil Giresun Belediye ile oynayacağı Play-Off yarı final ilk karşılaşma öncesi  yapılan ziyarette birlik mesajları verildi. 
 
Kulüp  Başkanı Alp yaptığı açıklamada, “Zorlu  geçen bir sezonun artık sonundayız. Bu son iki maçı da komşumuz ve kardeşimiz Giresun’la oynamaktan büyük keyif duyuyoruz.  Hangi takım yenerse yensin Karadeniz'in Beko Basketbol Ligi takımı olacak. Bu bizim için büyük bir keyif.  Bizler her iki maçta da  fair- play anlayışı ile  yönetimler olarak  dostluk ve kardeşlik ilkelerine bağlı olarak maçı izleneceğiz. İyi olan kazansın” diye konuştu 
 
Başkan Alp’in büyük bir azimle Trabzonspor Basketbol’unu  temsil ettiğini ifade eden Gümrükçüoğlu ,” Trabzonspor basketbol takımımızın başkanı ve yöneticilerinin ziyaretinden çok memnun olduk.  Bölgenin iki güzide şehri Giresun ve Trabzon'un barış ve kardeşlik içerisinde ki yarışında bizde onlarla birlikteyiz. Beko Basketbol Ligi’nde bizden bir takımın olması bizi çok sevindirecek ve hepimiz bölge olarak Beko Basketbol liginde temsil edilmenin haklı gururunu yaşayacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel