Trabzon SGK çok sayıda anlamlı ziyaret gerçekleştirdi

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca başlatılan ‘SGK Gönülleri İyiliğe Koşuyor’ projesi kapsamında  Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Trabzondaki huzurevlerini, gazileri, şehit ailelerini ve  engelli vatandaşları ziyaret etti. Sosyal güvenlik haftası n

Trabzon SGK çok sayıda anlamlı ziyaret gerçekleştirdi
Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca başlatılan ‘SGK Gönülleri İyiliğe Koşuyor’ projesi kapsamında  Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü Trabzondaki huzurevlerini, gazileri, şehit ailelerini ve  engelli vatandaşları ziyaret etti.
 
Sosyal güvenlik haftası nedeniyle başta kamu kurum ve kuruluşları olmak üzere bir çok sivil toplum kuruluşunu, işçileri ve işverenleri ziyaret eden Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü sosyal sorumluluk projelerini de unutmadı.
 
Sosyal güvenlik çalışanları yaşlı ve engelli vatandaşlarımızla bir araya gelerek onların sıkıntılarını dinledi. Etkinlikler kapsamında şehit ailelerini ve gazilerimizi  de ziyaret eden çalışanlar, şehit ve gazilerimize  duydukları minnettarlıklarını ifade ettiler.  
Her sağlıklı insanın aynı zamanda yaşlı ve engelli adayı olduğunu söyleyen Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü çalışanları desteğe muhtaç insanlara  yardım etmenin toplumsal bir sorumluluk olduğunun altını çizdi.
 
Ziyaretler  Trabzon Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünün çok sayıdaki çalışanın katılımıyla gerçekleştirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel