Trabzon’da ‘Suriyeli vatandaş’ krizi

Haber61/Haber MerkeziOrtahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da her yeri saran Suriyeli vatandaşlarla ilgili çarpıcı konuştu.“Suriyeliler Trabzon’da sosyal sorun olmanın yanında önümüzdeki günlerde asayiş sorununa neden olabilir bu konuda ne

Trabzon’da ‘Suriyeli vatandaş’ krizi

Haber61/Haber Merkezi

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’da her yeri saran Suriyeli vatandaşlarla ilgili çarpıcı konuştu.

“Suriyeliler Trabzon’da sosyal sorun olmanın yanında önümüzdeki günlerde asayiş sorununa neden olabilir bu konuda ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Genç, “Tabiki insaniyet namına onlar için elimizden geleni yapıyoruz. Lakin Toplum düzenimizi ve görüntüyü bozan bu hususlara müsade etmememiz gerekiyor. Ulu orta cami önlerinde sokak aralarında dilencilikle sosyal yapımıza halel geldiği düşüncesindeyim. Devletimiz bazı illerde yerler tahsis etmiştir. Tedbirlerin daha da artırılması noktasında valimizden talepte bulunacağız” diyerek cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel