Dağıstanlı canlı bomba ihbarı

İstanbul’da ikinci Dağıstanlı canlı bomba alarmı verildi. Polis, Dağıstan uyruklu Rus vatandaşı Patimat Abdulgamidova’nın olası bir eylemi için alarma geçirildi Polis memuru Kenan Kumaş'ın şehit olduğu Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bom

Dağıstanlı canlı bomba ihbarı
İstanbul’da ikinci Dağıstanlı canlı bomba alarmı verildi. Polis, Dağıstan uyruklu Rus vatandaşı Patimat Abdulgamidova’nın olası bir eylemi için alarma geçirildi
 
Polis memuru Kenan Kumaş'ın şehit olduğu Sultanahmet'teki Turizm Şube Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıyı Dağıstan uyruklu Rus vatandaşı Diana Ramazova'nın gerçekleştirdiği ortaya çıkmıştı. Saldırının ardından yapılan benzer bir canlı bomba eylemi ihbarı polisi harekete geçirdi.
 
‘KIZ KARDEŞİM CANLI BOMBA'
 
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı Şube Müdürlüğü'ne başvuran Dağıstan uyruklu Gadzhimmurad Gadzhiev, 1988 doğumlu Rusya pasaportu sahibi kız kardeşi Patimat Abdulgamidova'nın canlı bomba olabileceğini ileri sürdü. İhbarda bulunan Gadzhimmurad Gadzhiev adlı kişinin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nde ifadesi alındı. İhbarın ardından Emniyet Genel Müdürlüğü gizli bir yazıyla tüm illeri uyararak önlem alınmasını istedi. Emniyet Genel Müdürlüğü muhtemel eylem konulu gizli yazısında, olası bir saldırı için duyarlı ve tedbirli olunmasını istedi. (Enis Yıldırım-Habertürk)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler