Trabzon’da su kesintisi ne zaman bitecek?

Trabzon'da Karayollarının Kutlugün mevkiinde yürüttüğü çalışma nedeni kente  su veren  ana isale hattının deplase edilmesi çalışmaları nedeni ile 5 gün önce başlanan su kesintisinin ardından şehre dün 00.00’den itibaren su verilmeye başlandı.Dün geceden i

Trabzon’da su kesintisi ne zaman bitecek?

Trabzon'da Karayollarının Kutlugün mevkiinde yürüttüğü çalışma nedeni kente  su veren  ana isale hattının deplase edilmesi çalışmaları nedeni ile 5 gün önce başlanan su kesintisinin ardından şehre dün 00.00’den itibaren su verilmeye başlandı.

Dün geceden itibaren kente su verilmeye başlanırken depoların tam olarak dolmaması nedeni ile Trabzon’da bazı bölgeler hala su alamaması vatandaşlar tarafından büyük tepkiyle karşılandı.

Trabzon’un Karşıyaka ve Pelitli mahallelerinin yanı sıra yüksek kesimlerde bulunan birkaç yere daha  henüz su verilemedi. Konuyla ilgili olarak ulaştığımız Trabzon Belediyesindeki yetkililer  kente su verilmeye başlandığını belirterek ‘’Kutlugün köyüğndeki çalışma tamamlandı , kente su veriliyor ancak depo dolmadığı için su heryere ulaşmadı .Akşam 20.00 itibari ile su tüm kente ulaşak .‘’ şeklinde açıklama yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel