Nereye el atarsan altından pislik çıkıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 460 milyon dolara satılan Etiler Polis Arazisi ile ilgili olarak TBMM'ye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yazılı olarak yanıtlaması için soru önergesi verdi.  CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, TBMM

Nereye el atarsan altından pislik çıkıyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, 460 milyon dolara satılan Etiler Polis Arazisi ile ilgili olarak TBMM'ye Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın yazılı olarak yanıtlaması için soru önergesi verdi.

  CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, TBMM'ye 460 milyona satılan Etiler Polis Arazisi ile ilgili olarak soru önergesi verdi. Tanrıkulu, Başbakan Erdoğan'ın yazılı olarak şu sorulara yanıt vermesi istedi;

"Değeri 1 milyar dolar olan Etiler Polis Arazisi 460 milyon dolara hangi şirkete satılmıştır? Bu şirketin ismi nedir? Yönetim Kurulu Üyeleri kimlerdir?

Bu şirketin ortakları arasında Yasin El kadı ile oğlu Muaz El Kadı'nın da bulunduğu iddiaları doğru mudur?

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliğinde kaç personel çalışmaktadır?

Dubai Temsilciliğinin 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki personel giderleri ne kadardır?

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliğinin 2011, 2012 ve 2013 yıllarındaki yılsonu giderlerinin toplamı ne kadardır?

Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı Dubai Temsilciliği 2011, 2012 ve 2013 yıllarında Türkiye'den gazeteci, işadamı, bürokrat, Bakan ve Ailelerini seyahat, tatil amaçlı Dubai'de ağırlamış mıdır?

Ağırlamışsa hangi Bakanları, bürokratları, işadamlarını, gazetecileri ağırlamış; bu ağırlamalar karşılığında toplam ne kadar harcama yapmıştır?

2011, 2012 ve 2013 yıllarında Dubai'ye Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı aracılığıyla götürülen Bakanlar, bürokratlar, gazeteciler ve işadamları kimlerdir?".

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler