Trabzon'da Nostaljik Müzik Ziyafeti

Trabzon’un en eski mekanlarından birisi olan ve Gazipaşa ceddesi’nde hizmet veren  Selim Pastanesine yolumuz düştü.Orkestra eşliğinde Latin ve caz müzik ziyafeti vardı.Ama bu orkestra öyle bir orkestra ki hepsi tanıdık ve Trabzon’un yetiştirdiği profesyon

Trabzon'da Nostaljik Müzik Ziyafeti

Trabzon’un en eski mekanlarından birisi olan ve Gazipaşa ceddesi’nde hizmet veren  Selim Pastanesine yolumuz düştü.

Orkestra eşliğinde Latin ve caz müzik ziyafeti vardı.

Ama bu orkestra öyle bir orkestra ki hepsi tanıdık ve Trabzon’un yetiştirdiği profesyonel isimlerdi. Evet orkestranın ismi de Beyaz Saçlılar.

Bir pastanede alışık olmadığımız bu durumu öğrenmek için bilgi almaya çalıştığımızda, bunun bir prova olduğunu ve asıl müzik ziyafetinin 15 Mart 2013 Cuma akşamı olduğunu öğrendik.

Trabzon’da pek alışık olmadığımız çok iyi kalitede, farklı bir ortam olduğunu hissedince konu ile ilgili Selim Pastanesi sahibi Selim Akgün’ün ağzından konu ile ilgili bilgi alalım dedik.

Selim Akgün Radyohaber61’de konu ile ilgili sorumuza verdiği cevapta 15 gündür Nostaljik Trabzon geceleri için bir çalışma yaptıklarını söyleyerek, profesyonel müzisyen arkadaşlarıyla birlikteLatin müziği ve caz sevenleri toplamayı ümit ettiklerini söyledi.Selim Akgün Radyohaber61’de konuşmasına şöyle devam etti “Ben bunu 90’lı yıllarda mekanımda yine yapmıştım, Trabzon’un ilk gitar dinnetisini yine Selim Pastanesinde vermiştik, arkadaşlarımız, çevremiz ve müzisyen arkadaşlarımızdan yine bu yönde teklifler geldi . Bizde dedikki böyle bir çalışma yapalım ve provalara başladık siz geldiğinizda de o provalardan biriydi, bunu inşallak 15 Mart 2013 Cuma akşamı saat 19:00’da Caz ve Latin müziği sevenlerle gerçekleştireceğiz”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel