U20' Dünya şampiyonası kuraları çekiliyor

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekimi 25 Mart 2013 Pazartesi günü yapılacak.  FİFA U20 Dünyla kupası maçlarının bir kısmı da Trabzon’da oynanacak İstanbul The Grand Tarabya Hotel'de saat

U20' Dünya şampiyonası kuraları çekiliyor

Türkiye'de 21 Haziran-13 Temmuz 2013 tarihleri arasında düzenlenecek FIFA U20 Dünya Kupası'nın kura çekimi 25 Mart 2013 Pazartesi günü yapılacak.  FİFA U20 Dünyla kupası maçlarının bir kısmı da Trabzon’da oynanacak

 İstanbul The Grand Tarabya Hotel'de saat 19.00'da başlayacak kura çekimine, FIFA Asbaşkanı ve FIFA U20 Dünya Kupası Organizasyon Komitesi Başkanı Jim Boyce, FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke, TFF Yönetimi, finalist takımların delegasyonları ile FIFA ve Yerel Organizasyon Komitesi yetkilileri katılacak.

Diğer yandan; isimleri  önümüzdeki günlerde açıklanacak spor dünyasının ünlüleri de kura çekiminde yer alacak ve çekiliş sırasında FIFA Genel Sekreteri Jerome Valcke'ye yardımcı olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler