Trabzon'da kayıt dışına savaş!

 Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) öncülüğünde Trabzon insiyatifi projesi Avrupa Birliği mali desteği ile  Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen ‘’Kayıtdışı İstihdamla Mücadele’’ hibe programı kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamlar

Trabzon'da kayıt dışına savaş!

 

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) öncülüğünde Trabzon insiyatifi projesi Avrupa Birliği mali desteği ile  Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yürütülen ‘’Kayıtdışı İstihdamla Mücadele’’ hibe programı kapsamında Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Merkezi Koordinasyonunda MÜSİAD Trabzon Şubesi ,Karadeniz Teknik Üniversitesi ,Technopolis (GR) ve Hellenic Center for Children’s  Media kurumlarının ortaklığı ile projede ortak hareket edilecek.

MÜSİAD Trabzon şube başkanı Hanefi Mahitapoğlu, Cephanelik’de basın mensupları ile bir araya gelerek network hakkında bilgi verdi. ''Çalışmayı tamamlamak üzere olduklarını dile getiren Mahitapoğlu, Projenin amacının kayıtlı istihdam hakkındaki bilinci arttırmak ve gerekli teknik desteği sağlayarak kayıtlı istihdamı arttırmaktır. Proje bütünlüğünde kayıt dışı istihdamın engellenmesi için yetkili yöntemlerde elde edilen sonuçları Pazartesi gün düzenlenecek son toplanda deklare edeceğiz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel