Başkan hapiste takım sahada!

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 'şike operasyonu' kapsamında kulüp başkanı ve yöneticisi tutuklanan Giresunspor yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.Dereli'nin Kümbet yaylasında bulunan Koçkaya Tesisleri'nde kampa

Başkan hapiste takım sahada!

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden ve geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 'şike operasyonu' kapsamında kulüp başkanı ve yöneticisi tutuklanan Giresunspor yeni sezonun ilk çalışmasını yaptı.

Dereli'nin Kümbet yaylasında bulunan Koçkaya Tesisleri'nde kampa girerek ilk çalışmasını gerçekleştiren Giresunspor'da morallerin yerinde olduğu gözlendi. Şike operasyonu kapsamında yönetici Coşkun Çalık ile birlikte tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderilen kulüp başkanı Ömer Ülkü'nün isteği üzerine ilk kamp çalışmasını Kümbet yaylasında yapan Giresunspor'da çalışmalara yeni transferler de katıldı. Ameliyat olan teknik direktör Bahri Kaya ise kampa gelmedi.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren yardımcı antrenör Ümit Metin Yıldız, Kümbet'te günde iki çalışma yaparak hazırlıklarını sürdürdüklerini, pazartesi günü ise İzmit Kartepe kampına gideceklerini söyledi. Yıldız, geçtiğimiz sezonki takımın iskeletini bozmadıklarını belirterek, "Gelen oyuncuların da ciddi katkılar sağlayacağını düşünürsek geçen seneki sıkıntıları tekrar yaşamayız. Ama bunun için çok fazla emek vermek ve çalışmak lazım" dedi. Ümit Metin Yıldız, yöneticilerinin gözaltına alınması ve kulüp başkanının tutuklanmasının takım üzerinde etkisinin olduğunu anlatarak, "İnsan olan herkesi olumsuz etkiler. Hiç hoş şeyler değil. Ülke de etkilenir takım da. Biz de bu ülkede yaşayan insanlarız. Sonuçlar ele geçene kadar ne kadar az konuşulursa olayı yaşayan insanlar için de çok faydalı olur. Çünkü sonuçta bir yargı süreci yaşanıyor. Bunu beklemek gerekir. Olay çok farklı boyutlara gitti. Bekleyip görmek lazım" ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı Ömer Hacısalihoğlu ise, yeniden Giresunspor'da oynayacağı için mutlu olduğunu kaydederek, "Birçok arkadaşımızla yolumuza devam edeceğiz. Sezona Kümbet yaylasında başladık. Gerçi çalışma ortamı zor ama iyi bir kaynaşma dönemi geçiriyoruz. İlerleyen günlerde daha iyi takım olacağız. Geçen seneki sıkıntıları yaşamak istemiyoruz. Bunun için çalışıyoruz" dedi. Ömer, şike operasyonu ile ilgili olarak da değerlendirmede bulundu ve "Yaşananlar bizi birbirimize kenetliyor. Amacımız lige iyi başlamak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor