Trabzon'da Esrar içene ilginç karar

Trabzon’un Arsin İlçesin de 8 Ekim 2012 tarihinde aracında esrar içerken yakalanan genç bir yıl hapis cezası alırken hakimin ilginç kararı ile baş başa kaldı.Trabzon 1’nci Sulh ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan H.

Trabzon'da Esrar içene ilginç karar

Trabzon’un Arsin İlçesin de 8 Ekim 2012 tarihinde aracında esrar içerken yakalanan genç bir yıl hapis cezası alırken hakimin ilginç kararı ile baş başa kaldı.

Trabzon 1’nci Sulh ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında hakim karşısına çıkan H. P (21) hazır bulundu. TCK 191 maddesi gereği “ uyuşturucu madde kullanmak.” İddiası ile yargılanan H.P yaptığı son savunmasında bir dönem yaşadığım maddi sıkıntılar nedeni ile uyuşturucu kullandığını belirterek uyuşturucudan kurtulmak için tedavi gördüğünü belirterek pişman olduğunu söyledi.

Mahkeme başkanı H.P’yi TCK’nın 191/1 maddesi gereği bir yıl hapis cezası ile cezalandırırken duruşmadaki iyi haline göz önünde bulundurarak cezada 1/6 oranında indirime giderek 10 ay hapis cezasına çarptırarak beş yıl hükmün geri bırakılmasına karar vererek cezayı erteledi. H.P beş yıl süre içerisinde her anki bir sorumluluk yüklenmemesine gerek olmadığa karar verdi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel