Trabzonspor yönetime tarihi çağrı

 Trabzonspor yönetimine çağrı. BordoMavi net yazılı bir açıklama yaparak Trabzonspor yönetimine çağrıda bulundu. BMN  Trabzonspor yönetiminden TFF Hukuk Müşavirliğine vakit kaybetmeden Yargılamanın Yenilenmesi için müracaat etmesini istediİŞTE BMN'NİN YAZ

Trabzonspor yönetime tarihi çağrı

 Trabzonspor yönetimine çağrı. BordoMavi net yazılı bir açıklama yaparak Trabzonspor yönetimine çağrıda bulundu. BMN  Trabzonspor yönetiminden TFF Hukuk Müşavirliğine vakit kaybetmeden Yargılamanın Yenilenmesi için müracaat etmesini istedi

İŞTE BMN'NİN YAZILI ÇAĞRISI

UEFA Temyiz Kurulu’nun onamış olduğu şike kararının ardından Trabzonspor Kulübü, TFF Hukuk Müşavirliği’ne hiç süre kaybetmeden “Yargılanmanın Yenilenmesi ” için başvuruda bulunmalıdır.

Bu başvurunun gerekçesi ise UEFA nezdinde alınan şike kararının, yargılanmanın yenilenmesini gerektiren yeni bir delil hükmü taşıyor olması ve de TFF Kuruluş ve Görevleri Kanunun amir hükümleri gereğince TFF’nin FİFA ve UEFA Talimat ve Kararlarına uyma zorunluluğudur.

 

Tüm bu uluslararası bağlayıcılığı olan ve de TFF’nin de altında imzası bulunan kurallar gereği TFF Hukuk Müşavirliği gerekli işlemleri başlatmaya zorunludur. Şike davasında Türkiye ayağında bugüne kadar alınan kararların, UEFA kararlarının ardından yeniden ele alınması için Trabzonspor Kulübü ivedilikle TFF Hukuk Müşavirliği’ne görevini hatırlatmalı ve de gerekli resmi başvuruları yapmalıdır.

 

Şayet kulüp tarafından yapılacak resmi “ Yargılanmanın Yenilenmesi” talebi TFF yetkili organları tarafından uygulamaya koyulmazsa, TFF Hukuk Müşavirliği’ne bağlı Disiplin Kurulu Müfettişleri kamu adına çalıştıkları için haklarında İhmal ve Görevi Kötüye Kullanma suçlarından dava açılması için harekete geçilmelidir.

                                                                                        BMN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor