Trabzon'da EGM'den kontör uyarısı

Son zamanlarda bu tür dolandırıcılık olaylarının arttığına dikkat çeken emniyet genel müdürlüğü, bu tür mesajların dikkate alınmamasını söylediler. Son zamanlarda yurt genelinde artan kontör ve para dolandırıcılığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçi

Trabzon'da EGM'den kontör uyarısı

Son zamanlarda bu tür dolandırıcılık olaylarının arttığına dikkat çeken emniyet genel müdürlüğü, bu tür mesajların dikkate alınmamasını söylediler.

 

Son zamanlarda yurt genelinde artan kontör ve para dolandırıcılığı Emniyet Genel Müdürlüğü'nü harekete geçirdi. Cep telefonlarına geçilen mesajlarda "Sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olarak tanıtan ve çeşitli bahanelerle kontorpara göndermenizi isteyen kişilere itibar etmeyiniz” uyarısına yer veriliyor. Vatandaşlar da "Emniyet müdürlükleri, dağıttıkları broşürlerle çeşitli hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuyorlar. Ancak, telefonlara mesaj geçilmesinin daha etkili olduğunu düşünüyoruz. Böyle bir yöntemle vatandaşları uyaran emniyet genel müdürlüğü yetkilerine teşekkür ediyoruz” dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel