Meşale yarın Trabzon'a getiriliyor

Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın meşalesi yarın Trabzon da olacak. Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, oyunların meşale yürüyüşünün Trabzon ayağına tüm Trabzonlular’ı davet ed

Meşale yarın Trabzon'a getiriliyor

Erzurum'da 27 Ocak-6 Şubat 2011 tarihleri arasında düzenlenecek 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları'nın meşalesi yarın Trabzon da olacak.

 

Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür, oyunların meşale yürüyüşünün Trabzon ayağına tüm Trabzonlular’ı davet ederek “Meşale yürüyüşüne spor kültürü yüksek, spor organizasyonu tecrübesi olan ilimiz vatandaşlarının katılacağı inancındayım. Tüm vatandaşlarımızı meşale yürüyüşüne bekliyoruz. 25. Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları meşale yürüyüşü yarın saat 11.00'de, Trabzon Valiliği önünden başlayıp, Atapark-Tabakhane-Uzun sokak güzergahından sonra Atatürk Alanı’nda tamamlanacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor