Trabzon'da dolu sürprizi!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları ilginç görüntüler ortaya çıkarıyor. Trabzon kent merkezine bugün akşam saatlerinde yağan dolu da vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.Tüm Türkiye'de olduğu gibi Doğu Karadeniz B

Trabzon'da dolu sürprizi!

Doğu Karadeniz Bölgesi'nde mevsim normallerinin altında seyreden hava sıcaklıkları ilginç görüntüler ortaya çıkarıyor. Trabzon kent merkezine bugün akşam saatlerinde yağan dolu da vatandaşları şaşkınlığa uğrattı.

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Doğu Karadeniz Bölgesi'nde de hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin birkaç derece altında seyretmesi ilginç doğa olaylarına davetiye çıkarıyor. Trabzon kent merkezine bugün akşam saatlerinde dolu yağması da vatandaşları şaşkınlığa uğrattı. Saat 18. 00 sıralarında başlayan ve yaklaşık 3 dakika süren doludan kaçmak isteyen vatandaşlar binaların saçaklarına sığındı. Dolu daha sonra yerini şiddetli yağmura bıraktı.

Meteoroloji yetkilileri, yağışlı havanın bölgede hafta sonuda kadar etkisini göstereceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel