Trabzon’da deprem paniği

 Trabzon’da özel bir hastanenin bahçesi genişletilmesi için hastanenin etrafındaki üç bina yıkılması sırasında vatandaşlar çalışan ekskavatör’ün etkisinden deprem olduğunu zannederek kendilerini evlerinden dışarı attılar.Dışarı çıktıklarında vatandaşlar s

Trabzon’da deprem paniği

Trabzon’da özel bir hastanenin bahçesi genişletilmesi için hastanenin etrafındaki üç bina yıkılması sırasında vatandaşlar çalışan ekskavatör’ün etkisinden deprem olduğunu zannederek kendilerini evlerinden dışarı attılar.

Dışarı çıktıklarında vatandaşlar sarsıntıların depremden değil çalışan ekskavatör’den kaynaklandığını görünce biraz rahatlasalar da inşaatı yapan yetkililere tepki gösterdiler.

Deprem sandılar

Kemerkaya Mahallesi Muhtarı Ali Aydın olay ile ilgili yaptığı açıklamada önceden vatandaşlara yıkımı duyurmadılar söyledi. Aydın, “ daha önce bize gelip yıkım yapacağız söyleselerdi bizde etraftaki binaları uyarırdık fakat böyle bir uyarı olmadığından dolayı vatandaşlar korku yaşadılar. Ekskavatör’ün birden çalışarak binayı yıkması sırasında etraftaki binalar salandı bunu da ben dahil herkes deprem sarsıntısı anlattık.”dedi.   


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel