İki Bakan yarın Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yarın bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a gelecek.Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yarın sabah havayolu ile Ankara’dan Trabzon’a gelere

İki Bakan yarın Trabzon'da

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay yarın bir dizi inceleme ve ziyaretlerde bulunmak üzere Trabzon’a gelecek.

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın yarın sabah havayolu ile Ankara’dan Trabzon’a gelerek il merkezindeki Kızlar Manastırı, Zağnos Vadisi ve Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde gezi ve incelemelerde bulunacağı, ardından Sürmene ilçesindeki tarihi Memişağa Konağı’nı da ziyaret ederek Rize’ye geçeceği belirtilirken, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın ise Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki toplantısına katılacak.

Bayraktar’ın toplantının ardından çeşitli gezi ve incelemelerde bulunacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel