Trabzon'da akşam saatlerinde kaza

Trabzon'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye sahil yolunun Moloz mevkiinde Beşirli istikametine gitmekte olan 55 SJ 528 plakalı araç sol şeritte ilerlerken, sağ şeritte ani fren yapan başka bir araçtan kaçm

Trabzon'da akşam saatlerinde kaza

Trabzon'da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye sahil yolunun Moloz mevkiinde Beşirli istikametine gitmekte olan 55 SJ 528 plakalı araç sol şeritte ilerlerken, sağ şeritte ani fren yapan başka bir araçtan kaçmak isteyen 34 KB 3685 plakalı araç bir anda önüne çıktı ve iki araç birbirine girdi.

Çarpışmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden 55 SJ 528 plakalı araç orta refüje çıktı. Diğer araç ise bariyerlere çarptıktan sonra yolun kenarında durabildi.

İki araçta bulunan 4 kişi büyük şok yaşarken ambulansla kontrol amaçlı olarak hastaneye kaldırıldılar. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel