TS Juventus biletleri nereden alınacak?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Juventus maçı öncesi taraftarların biletlerini temin edeceği yer belli oldu.Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan Resmi Güvenlik Güçlerinin, müsabaka biletlerinin dağıtımının gerçekleştirmesi için

TS Juventus biletleri nereden alınacak?

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Juventus maçı öncesi taraftarların biletlerini temin edeceği yer belli oldu.

Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, İtalyan Resmi Güvenlik Güçlerinin, müsabaka biletlerinin dağıtımının gerçekleştirmesi için 20 Şubat'ta 10.00 ile 17.00 saatleri arasında Viale Leonardo Bistolfi adresindeki Ruffini Park Basketbol Salonu'nda bulunan bilet gişesinin tahsis edilmesine izin verdiği belirtildi.

Açıklamada, bilet dağıtımının kimlik kontrolü yapılarak gerçekleştirileceği vurgulanarak, şunlar kaydedildi: "Taraftarlarımızın resmi kimlik belgesi ve pasaportları ile bilet dağıtım noktasına belirtilen saatler arasında gelmeleri gerekmekte. Müsabakaya taraftarlarımızın gösterdiği yoğun ilgi sebebiyle bilet dağıtım işleminin rahat yürütülebilmesi için taraftarlarımızın gün boyu açık tutulacak gişelerden biletlerini erken teslim almaları önemli. Saat 17.00'den sonra ise bilet dağıtım işlemi İtalyan Resmi Güvenlik Güçlerince sonlandırılacak. Taraftarlarımızın herhangi bir aksaklığa sebep olmamak için gerekli özeni gösterilmesi gerekir."
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor