Trabzon'a sel ödeneği gönderildi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, kentte bu yıl meydana gelen sellerde köy altyapılarının önemli ölçüde zarar gördüğünü belirterek, ''Bu zararları Valilik imkanlarıyla karşılamamız mümkün değildi, Başbakanlığımızdan ödenek talebinde bulunduk, ısrarlı takibim

Trabzon'a sel ödeneği gönderildi

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, kentte bu yıl meydana gelen sellerde köy altyapılarının önemli ölçüde zarar gördüğünü belirterek, ''Bu zararları Valilik imkanlarıyla karşılamamız mümkün değildi, Başbakanlığımızdan ödenek talebinde bulunduk, ısrarlı takibimiz sonucu ilimize 7 milyon TL gönderildi'' dedi.

 

Trabzon Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, kentte meydana gelebilecek sel ve doğal afetler konusundaki önlemlerin ele alınması ve bu yıl yaşanan benzer olaylardaki hasarların onarılması amacıyla, Vali Recep Kızılcık ve İl Özel İdaresinden sorumlu Vali Yardımcısı Aziz Mercan ile 17 ilçe kaymakamının katılımıyla bir toplantı gerçekleştirildi.

 

Vali Kızılcık, toplantıda yaptığı konuşmada, sel nedeniyle köy altyapılarının önemli ölçüde zarar gördüğünü ve genel hayatın olumsuz etkilendiğini ifade ederek, ''Bu zararları Valilik imkanlarıyla karşılamamız mümkün değildi, Başbakanlığımızdan ödenek talebinde bulunduk, ısrarlı takibimiz sonucu ilimize 7 milyon TL gönderildi'' dedi.

 

Kızılcık, kaymakamlardan ilçelerine gönderilen bu ödenekteki payın, özellikle önceliği olan zararların giderilmesinde kullanmalarını istedi.

 

Trabzon Valisi Recep Kızılcık, Trabzon'a, bu ödeneğin gönderilmesinde katkısı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bakanı Faruk Nafız Özak, ilgili bakanlar, milletvekilleri ile diğer yetkililere de teşekkür etti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel