Ve Dilara sonunda ortaya çıktı

Babası, bulana 10 bin TL ödül vadetmiş; Başbakan'dan bile yardım istemişti... Ancak Dilara ortaya çıktı ve kendisini kaçırdığı öne sürülen gençle, kendi rızasıyla beraber olduğunu söylediİzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde 31 gün önce dershan

Ve Dilara sonunda ortaya çıktı

Babası, bulana 10 bin TL ödül vadetmiş; Başbakan'dan bile yardım istemişti... Ancak Dilara ortaya çıktı ve kendisini kaçırdığı öne sürülen gençle, kendi rızasıyla beraber olduğunu söyledi

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı beldesinde 31 gün önce dershane çıkışında kaybolan Dilara Mercik ile kendisini kaçırdığı iddia edilen genç, adliyeye gelerek, Cumhuriyet savcısına ifade verdi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, bu sabah Çeşme Adliyesi’ne gelen Dilara Mercik ile T.A. Cumhuriyet savcısına ifade verdikten sonra adliyeden ayrıldı.

T.A’nın ailesinin avukatı Hakan Çalı, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dilara Mercik ve müvekkili T.A’nın bu sabah Çeşme Adliyesi’ne gelerek Cumhuriyet savcılığına ifade verdiklerini, herhangi bir suç unsuru görülmediği için iki gencin savcılıkça serbest bırakıldıklarını anlattı.

İKİSİ DE ÇOK MUTLU

Çalı, "Şu anda ikisi de çok mutlu. Dilara Mercik, savcılığa verdiği ifadede, ’kendi rızası ile T.A. ile beraber olduğunu’ söylediği için serbest bırakıldılar. Dilara ve T.A, evlilik planları yapmaktadır" dedi.

Dilara Mercik’in babası İhsan Mercik ise konuya ilişkin AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının zorla alıkonulduğunu ve "T.A ile rızamla beraber oldum" demek zorunda bırakıldığını iddia etti.

ÖDÜL VERECEKTİ

Kızının bulunması için kendisine yardım edene 10 bin TL ödül vaadeden, bastırdığı kayıp ilanlarını yerleşim yerlerini gezerek her yere asan baba İhsan M., yaşanan gelişmeler ve hala sonuca ulaşamaması üzerine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan yardım istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam