Trabzon'a bu akşam su verilebilecek mi ?

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karayollarının Kutlugün mevkiinde yürüttüğü yol genişletmesi nedeni ile su ana isale hattının deplase edilmesi çalışmalarını gece inceleyerek çalışanlara tatlı ikram etti.       Başkan Gümrükçüo

Trabzon'a bu akşam su verilebilecek mi ?

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Karayollarının Kutlugün mevkiinde yürüttüğü yol genişletmesi nedeni ile su ana isale hattının deplase edilmesi çalışmalarını gece inceleyerek çalışanlara tatlı ikram etti.

       Başkan Gümrükçüoğlu ana isale hattı deplase çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdürüldüğünü ve daha önce açıklanan iki günlük süre dolmadan şehre su vermeye başlayacaklarını kaydetti. Gümrükçüoğlu, "Maçka Trabzon duble yolunun yapımı sırasında ana isale hattının deplase edilmesi çalışmasında bulunmaktayız. Allaha şükür hava güzel ve tecrübeli bir ekibimiz gayret gösteriyor.

Çalışmalarımız hızlı bir şekilde sürüyor. Bir aksama olmaz ise bugün (Cuma) akşam saatlerinde kente su verilmeye başlanacak. Böylece daha önce açıkladığımız iki günlük süre dolmadan alt kodlardan başlamak üzere şehre su vermiş olacağız. Burada gece gündüz demeden çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel