Trabzonspor'da forvete son aday!

Ara transfer döneminde kadroya yıldız forvet katmak için arayışlarını sürdüren VE bir çok isimden olumsuz yanıt alan Trabzonspor son olarak gözünü Demba Ba'ya dikti.Trabzonsporlu yöneticiler bu sefer Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba için girişimlerd

Trabzonspor'da forvete son aday!

Ara transfer döneminde kadroya yıldız forvet katmak için arayışlarını sürdüren VE bir çok isimden olumsuz yanıt alan Trabzonspor son olarak gözünü Demba Ba'ya dikti.

Trabzonsporlu yöneticiler bu sefer Chelsea'nin Senegalli forveti Demba Ba için girişimlerde bulunduğu iddia edildi.Bordo mavili kulüp sözleşmesi 2016 haziran ayında sona erecek olan golcü futbolcu için İngiliz kulübüne yaklaşık 4.5 miyon Euro teklif ettiği belirtildi.

Chelsea yöentiminin  bu teklifi gündeme aldığı ve Mourinho'nun da görüşünü aldıktan sonra bu teklife olumlu veya olumsuz cevap vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor