Trabzon Valiliğinden önemli uyarı!

Trabzon Valiliğinden yapılan bildiriye göre vatandaş gürültüsünü sınırlandıracak. İşte Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklama;Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için büyük önem taşıyan ilköğretim Parasız yatılılık VE Bursluluk (PYBS) ve Sevi

Trabzon Valiliğinden önemli uyarı!

Trabzon Valiliğinden yapılan bildiriye göre vatandaş gürültüsünü sınırlandıracak.

İşte Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklama;

Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz için büyük önem taşıyan ilköğretim Parasız yatılılık VE Bursluluk (PYBS) ve Seviye Belirleme (SBS) sınavları 30 Nisan 2011, 05 Haziran 2011 ve 04 Haziran 2011 tarihlerinde, Ortaöğretim Yükseköğretime Geçiş (YGS) sınavı 27 Mart 2011 ve Lisans Yerleştirme (LYS) sınavı 18-19-25-26 Haziran tarihlerinde yapılacaktır.

1- Düğün, nişan ve benzeri cemiyet faaliyetlerinde gürültünün sınırlanması.

2- Çevre ve insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen gürültü kirliliğinin önlenmesi amacı ile korna hoparlör ve benzeri cihazlarla gürültü yapılmaması.

3- Motorlu taşıtların çıkardıkları sesin, Çevresel gürültünün değerlendirilmesi ve yönetimi yönetmeliğinde yer alan sınır değerleri aşmaması gerekmektedir. Yönetmelikte yer alan sınır değerlerinin aşılması durumunda Çevre Kanununun 20 (H) maddesine göre 1586,00 TL idari para cezası uygulanacaktır.

Sınavların süresi içersinde yukarıda belirtilen tedbirlerin alınarak ilimizde söz konusu sınavlara girecek olan adayların dikkatlerinin dağılmaması ve daha sağlıklı bir ortamda sınava girmeleri tüm Trabzon halkının ortak sorumluluğudur. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel