Artvin'de 2 mühendis aranıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 mühendisin bulunması için 100 kilometrelik güzergahta 33 kişilik ekip arama çalışmalarını sürdürüyor.  Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 mühendisin b

Artvin'de 2 mühendis aranıyor!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 mühendisin bulunması için 100 kilometrelik güzergahta 33 kişilik ekip arama çalışmalarını sürdürüyor. 

Artvin'in Yusufeli ilçesinde Çoruh Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 mühendisin bulunması için 100 kilometrelik güzergahta 33 kişilik ekip arama çalışmalarını sürdürüyor.

Aa muhabirinin Artvin Afet ve Acil Durum Müdürlüğü yetkililerinden aldığı bilgiye göre, geçen Cuma gününden bu yana kendilerinden haber alınamayan, otomobilleri ise Çoruh Nehri'nde bulunan Artvin Barajı'nda görevli mühendisler Hüseyin Dervişoğlu (32) ve Orhan Kemal Ulusoy'u (29) arama çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

Arama çalışmalarının, Borçka Barajı'ndan başlayarak Yusufeli ilçesinin Demirkent köyüne kadar olan 100 kilometrelik alanda yürütüldüğünü ifade eden yetkililer, çalışmalara Artvin, Rize ve Trabzon'dan İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü personeli, Karadeniz Dağcılık ve Rafting Kurumu üyeleri ile Rize Belediyesi ve mühendislerin çalıştığı AYSON firmasından toplam 33 kişilik ekibin katıldığını belirtti.

İçinde dörder dalgıç, dağcı ve raftingcinin de yer aldığı ekibin, günün ilk ışıklarıyla başlayan çalışmaları akşam saatlerine kadar devam ettirdiği, 100 kilometrelik alanın sürekli tarandığı bildirildi. Yetkililer, nehrin bulanık akması ve debisinin yükselmesi nedeniyle çalışmaların güçlükle sürdürüldüğünü kaydetti.

Bu arada, kayıp mühendislerin akraba ve arkadaşlarının da zaman zaman nehir çevresine gelerek yapılan çalışmaları izledikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel