Trabzon Teknikerler Birliği devam dedi

     Teknikerler Birliği Trabzon Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu, Şube Merkezinde gerçekleştirildi.     Büyüyen yapısı, hitap etiği alanın genişliği ve yaptığı etkinliklerle, dikkatleri çeken Teknikerler Birliği, 3 yıldır Şube Başkanlığını yürüten Orhan Bak

Trabzon Teknikerler Birliği devam dedi

     Teknikerler Birliği Trabzon Şubesi 7. Olağan Genel Kurulu, Şube Merkezinde gerçekleştirildi.

     Büyüyen yapısı, hitap etiği alanın genişliği ve yaptığı etkinliklerle, dikkatleri çeken Teknikerler Birliği, 3 yıldır Şube Başkanlığını yürüten Orhan Baki ile devam kararı aldı.

     Yönetim Kurulunda yapılan 5 üye değişikliğini taze kan olarak niteleyen Orhan Baki konuşmasında:

     Genel Merkezimiz, Şubelerimiz ve bizleri takip eden, arkadaşlarımız, Şube olarak yaptığımız çalışmaları başarılı buluyorlar. Takdirlerini dile getiriyorlar.  Ancak yaptıklarımızı yeterli görmüyorum.

     Düzenlediğimiz “Kalkınma Stratejileri İçinde Mesleki ve Teknik Eğitimin Rolü &   Türkiye’de Tekniker Gerçeği” paneli her kesimin takdirini topladı. Sanayi ve Eğitimin geleceğine yön vermek için çalışan, büyük şirketler ve kurumların, yıllardır yapamadığı, sadelik, büyüklük ve doğrulukta, özgürce konuşulan bir ortam oluşturduk. Emeği geçen herkesi kutluyorum.

     Üyelerinin fikri, manevi ve maddi katkısı olmayan hiçbir kuruluş, sağlıklı büyüyemez. Biz büyümek zorundayız. Önümüzde bireysel mücadeleyle aşılamayacak engeller var.  Çözüm tek, çözüm kolay. Kişisel beklentileri bir yana atıp, ortak paydamız olan Teknikerlik çatısı altında toplanmalıyız.

     Adımızdan sonra, bizim kimliğimizi ortaya koyan öğedir mesleğimiz. Bazen adımızdan da önde gelir. Ali değil Marangoz Ali, Ayşe değil Dr. Ayşe, Mustafa değil Tekniker Mustafa olarak biliniriz, iş çevremizde tanınmamıza vesile olur.

     13 yıl okuyarak, büyük emeklerle elde ettiğimiz bir değeri, mesleğimizi korumalı, yüceltmeliyiz. Kıymetli olmalı bizim için. İş dünyasında layık olduğu yeri alması için çalışmalı, çalışanlara destek olmalıyız.  Sözleriyle camiasına; İş dünyamız ve sanayimizin bize, yetişmiş insan gücüne ihtiyacı var. Yetkilendirilmek, iş üretmek ve ülkemize hizmet için fırsat verilsin istiyoruz. Sözleriyle “Kanun Koyucu”, “Karar Verici” makamlara ve Kamuoyuna mesaj verdi.

 

         teknikerler_birligi.jpg

     Orhan Baki başkanlığındaki yönetim şu isimlerden oluştu; Ömer Söylemez, Bülent Demir, Yakup Sarı, Ayşe Demir, Yüksel Hardal, Serkan Kıyak, Hasan Ataman, Mustafa Kemal Baturay Orhon, Hamdi Gülsoy

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel