Engin Alan'dan Çicek'e ağır sözler

 Balyoz davası hükümlüsü MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, cezaevinden TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e mesaj gönderdi.Alan, Çiçek’e “Aynı durumdaki iki milletvekiline yapılan iki farklı uygulamayı vicdanen içine nasıl sindirdiğini anlamakta zorlanıyorum” d

Engin Alan'dan Çicek'e ağır sözler

 Balyoz davası hükümlüsü MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, cezaevinden TBMM Başkanı Cemil Çiçek’e mesaj gönderdi.

Alan, Çiçek’e “Aynı durumdaki iki milletvekiline yapılan iki farklı uygulamayı vicdanen içine nasıl sindirdiğini anlamakta zorlanıyorum” dedi. Alan’ı Sincan 1 No’lu F Tipi Cezaevi’nde ziyaret eden CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan, Alan’ı son derece inançlı, güçlü ve dimdik ayakta gördüğünü belirterek “İradesinden hiçbir şey kaybetmemiş şekilde sapa sağlam ayakta gördüm” dedi.

Bayraktutan, Alan’ın TBMM Başkanı Çiçek’e şu mesajı yolladığını kaydetti: “Hukukun katledildiği bu ülkede sayın Meclis Başkanı’nın hukukçu kimliği beni ilgilendirmiyor. Ancak aynı durumdaki iki milletvekiline yapılan iki farklı uygulamayı vicdanen içine nasıl sindirdiğini anlamakta zorlanıyorum. Ama şunu da iyi biliyorum ki bu durum kendisinin değil, başka bir iradenin tasarrufudur. Eğer bu düşüncem doğru ise ki doğrudur. Çok yazık.”      

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset