Trabzon bu magandalara engel ol!

Trabzon’da 2011 yılında yapılan Gençlik Olimpiyatlarının simgesi olan ve Boztepe’de bulunan Olimpiyat meşalesi tehlike saçıyor.750 bin TL’ye yakın bir paraya inşa edilen 2011 Gençlik oyunlarının simgesi meşalenin gece aydınlatmasını yapan elektrik bağlan

Trabzon bu magandalara engel ol!


Trabzon’da 2011 yılında yapılan Gençlik Olimpiyatlarının simgesi olan ve Boztepe’de bulunan Olimpiyat meşalesi tehlike saçıyor.

750 bin TL’ye yakın bir paraya inşa edilen 2011 Gençlik oyunlarının simgesi meşalenin gece aydınlatmasını yapan elektrik bağlantısı kendini bilmezler tarafından ağır tahrip edildi.

Elektrik kutusunu muhafaza edecek olan bölümün kapağını kıran kişi veya kişiler kabloları da tahrip ederek meşaleyi görmek için gelen vatandaşları tehlike ile karşı karşıya bıraktılar.

Yaklaşık 20 metre olan meşalenin Trabzon’da görünmesi için spot lamba olarak adlandırılan ışıklarında yerlerinden sökülerek alındığı ve kabloların çıplak şekilde bırakıldığı da gözlemlenmekte.

Bu kadar tahribe doymayan kişi veya kişiler meşaleye çıkan merdiven basamaklarına da zarar verdiler. Merdivenin estetik gözükmesi için üzerine koyulan mermerleri de kıran şehir magandaları mermerleri de Boztepe’den aşağıya fırlattılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel