Kosova'yı Zağnos'a Taşıdılar

Trabzon Belediyesinin organize ettiği ve bu yıl 4.sü düzenlenen Zağnos Vadisi Ramazan etkinliklerine Kosovalılar renk kattı.Trabzon Belediyesinin organize ettiği ve uluslar arası boyut kazanan ramazan etkinliklerinde Zağnos Vadisi etkinliklerinde dün akşa

Kosova'yı Zağnos'a Taşıdılar

Trabzon Belediyesinin organize ettiği ve bu yıl 4.sü düzenlenen Zağnos Vadisi Ramazan etkinliklerine Kosovalılar renk kattı.

Trabzon Belediyesinin organize ettiği ve uluslar arası boyut kazanan ramazan etkinliklerinde Zağnos Vadisi etkinliklerinde dün akşam Balkan ülkesi olan Kosovalılar vardı.

Zağnos Vadisi ramazan etkinlikleri kapsamında sahne alan Kosova halk oyunları gösteri ekibi balkan kültürünü Trabzon'a taşıdı.

4444.20120807140413.jpg

Gecede Kosova Halk Oyunları ekibi seyircilere Kosova kültürünü yansıtan bir gösteri sundu. Sergiledikleri gösteriler ve giydikleri kıyafetlerle Anadolu kültürünün adeta bir yansıması olan Kosova halk oyunları ekibi tarihi ve kültüler bağlarımızın ne kadar güçlü olduğunu da ortaya koydu.

Gecenin sonunda Kosova halk oyunları ekibinin Trabzonspor bayrağı taşıması izleyenlerden büyük alış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel