Sürmene'de taksici protestosu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, yeni taksi plakası verilmesiyle ilgili ihale açılacağını öne süren bir grup taksici, konvoy oluşturarak belediye binası önünde gösteri yaptı. İlçede bir araya gelen bir grup taksici, kendilerine ''nüfus artışı olmadan başkası

Sürmene'de taksici protestosu

Trabzon'un Sürmene ilçesinde, yeni taksi plakası verilmesiyle ilgili ihale açılacağını öne süren bir grup taksici, konvoy oluşturarak belediye binası önünde gösteri yaptı.

İlçede bir araya gelen bir grup taksici, kendilerine ''nüfus artışı olmadan başkasına taksi plakası verilmeyeceği'' yönünde söz verilmesine rağmen Sürmene Belediye Başkanlığınca taksi plakası ihalesi açılacağına ilişkin bilgi aldıklarını savunarak, araçlarıyla konvoy oluşturdu.

 Yaklaşık 40 taksi ile Sürmene Belediye Başkanlığı binası önüne gelen taksicilerden bazıları daha sonra Belediye Başkanı Fikri Usta ile görüştü.

 Usta, kabul ettiği taksicilere yaptığı açıklamada, yeni taksi plakası verilmesi konusunda herhangi bir çalışmalarının olmadığını belirterek, bu konudaki söylentilerin doğru olmadığını ifade etti.

 Taksiciler, bu görüşme üzerine araçlarına binerek belediye önünden ayrıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel