Samsun Stadı'nın temeli atılıyor

33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak TOKİ tarafından Tekkeköy ilçesinde yapılması planlanan Samsun stadının temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından 4 Ağustos Pazar günü saat 14.00'te atılacak. İlk olarak Nisan 2011'de Suat Kılıç tarafından

Samsun Stadı'nın temeli atılıyor


33 bin kişilik kapasiteye sahip olacak TOKİ tarafından Tekkeköy ilçesinde yapılması planlanan Samsun stadının temeli, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından 4 Ağustos Pazar günü saat 14.00'te atılacak. İlk olarak Nisan 2011'de Suat Kılıç tarafından duyurulan ‘Stadyum Samsun’ projesi ile ilgili açıklama yapan Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, "Bakanımız Suat Kılıç tarafından 'Spor Kenti Samsun'a kazandırılan Samsun stadı tüm Samsunumuza şimdiden hayırlı olsun. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin raylı sistem güzergahı üzerinde yapacağı uzatma projesi ile yeni stadın ulaşım problemi kalmayacak. Stadımızı 2015 yılı içerisinde hizmete geçirmeyi planlıyoruz. Bakanımız Suat Kılıç ayrıca bir müddet Samsun'da olacak olup her ilçemizi ziyaret ederek tesisleri de inceleyecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel