Trabzon'da başkan yardımcısına yumruk!

Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde arazisinin istimlak bedelini az bularak itiraz eden Alaattin K., Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı'yla tartıştı, daha sonra da araya giren Başkan Yardımcısı Selahattin Kurt'a yumruk attı.Olay saat 11.30 sıralarında Cumhu

Trabzon'da başkan yardımcısına yumruk!

Trabzon'un Pelitli Beldesi'nde arazisinin istimlak bedelini az bularak itiraz eden Alaattin K., Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı'yla tartıştı, daha sonra da araya giren Başkan Yardımcısı Selahattin Kurt'a yumruk attı.

Olay saat 11.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki Pelitli Belediye binasında yaşandı. 'Kentsel Yenileme Projesi' kapsamında TOKİ ile başlatılan projede hak sahiplerine yapılan ödemeler sırasında kendisine az ödeme yapılmasından şikayet eden Alaattin K., belediye binasında Başkan Ömer Kayıkçı ile tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine araya girmeye çalışan Başkan Yardımcısı Selahattin Kurt'a yumruk atan Alaattin K., diğer belediye çalışanlarının araya girmesi ile binadan uzaklaştırıldı. Olay sonrası taraflar birbirlerinden şikayetçi oldu, soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel