Rizeli kadınlardan Mısır'a destek

Mısır’da darbe karşıtlarına uygulanan silahlı müdahaleyi ve Suriye’de yaşanan kimyasal saldırı sonucu meydana gelen insan ölümlerini protesto eden Rizeli ev kadınları Cuma Namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.Kadınlar döviz açarak Rabia işareti

Rizeli kadınlardan Mısır'a destek

Mısır’da darbe karşıtlarına uygulanan silahlı müdahaleyi ve Suriye’de yaşanan kimyasal saldırı sonucu meydana gelen insan ölümlerini protesto eden Rizeli ev kadınları Cuma Namazı sonrası Cumhuriyet Meydanı’nda toplandı.

Kadınlar döviz açarak Rabia işareti yaptılar. Ev kadınları adına bir konuşma yapan Havva Kopuz konuşması sırasında kimyasal saldırı sonucu hayatını kaybeden çocuklardan bahsederken gözyaşlarına boğuldu. Kopuz yaptığı açıklamada, “Biz ev hanımları olarak bu yaşanan olaylar karşısında çok üzülüyoruz. Rabbim bizden hesap sorar diye korkuyoruz. Bugün duramadık evimizde buraya geldik. Kardeşlerimize destek olmak istiyoruz. Bir şeyler yapmak istiyoruz. Zulüm gören kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Suriye’de kimyasal silahlarla öldürülmüş çocukları görürken, bir anne olarak nasıl evde duralım. Nasıl rahat edelim bilmiyorum. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Rabbim inşallah bizden bunun hesabını sormaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel