Rize'de büyük değişim

Rize'de 9 yıl öncesine kadar istenilen düzeyde belediyecilik hizmeti alamazken, Rize Belediyesi tarafından son 9 yıl içerisinde başlatılan atak ile şehir yepyeni bir yüze kavuştu.Rize Belediyesi Başkanı Halil Bakırcı ilk döneminde alt yapı çalışmalarına a

Rize'de büyük değişim

Rize'de 9 yıl öncesine kadar istenilen düzeyde belediyecilik hizmeti alamazken, Rize Belediyesi tarafından son 9 yıl içerisinde başlatılan atak ile şehir yepyeni bir yüze kavuştu.

Rize Belediyesi Başkanı Halil Bakırcı ilk döneminde alt yapı çalışmalarına ağırlık verdi. Son beş yılda ise üst yapıya ağırlık verilince sokak ve caddelerdeki istenmeyen görüntüler yerini modern bir görünüme bıraktı.

Atatürk ve Cumhuriyet Caddeleri yeni baştan yapılandırılırken, ara caddeler, ana yollar ve mahalle yolları kaldırımları ve aydınlatma sistemleri ile revize edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel