Pastanede kıskançlık cinayeti

Samsun'da şizofreni hastası şahıs, eşinin iş arkadaşı 18 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü. Olay, Atakum ilçesi Atakent Yeni Mahalle Gaffar Okkan Caddesi'nde bulunan bir pastanede dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şi

Pastanede kıskançlık cinayeti

Samsun'da şizofreni hastası şahıs, eşinin iş arkadaşı 18 yaşındaki genci bıçaklayarak öldürdü.

Olay, Atakum ilçesi Atakent Yeni Mahalle Gaffar Okkan Caddesi'nde bulunan bir pastanede dün gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şizofreni hastası olduğu öğrenilen Ayhan S. (31), eşiyle pastanede birlikte çalışan Safa Yazıcı'yı (18) kalbinden, kolundan ve bacağından olmak üzere 3 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan Safa Yazıcı, kaldırıldığı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Ayhan S., Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü

Cinayet Bürosu ekipleri tarafından olaydan 3 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı. Ayhan S., Safa Yazıcı'nın eşiyle aynı işyerinde çalıştığını, işçilerin akşam evlere servis yapıldığı sırada eşini eve getiren gençten kıskandığını ileri sürdü.

Polis, Ayhan S.'nin pastanede çalışan eşi Yeter S.'nin de ifadesine başvurdu. 1 çocuk annesi Yeter S., "Safa Yazıcı ile birlikte aynı işyerinde çalışıyorduk. Eşim 2 gün önce işten ayrılmamı söyledi. Ben de işten ayrıldım. Eşim şizofreni hastası. Zaman zaman kıskançlıkla ilgili kafasında kurgular yapıyordu. Biz ölen Safa Yazıcı ve diğer çalışanlarla ağabey kardeş gibiydik. Olaydan dolayı çok üzgünüm" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel