Artvin'de 2 istifa birden geldi!

Artvin Valisi Mustafa Yemlihanoğlu ve Emniyet Müdürü Muhsin Arman istifa etti.

Artvin'de 2 istifa birden geldi!

Dün çıkan olaylar Artvin Valisi Mustafa Yemlihanoğlu ve Emniyet Müdürü Muhsin Arman'ı yerinden etti.

Artvin Valisi Mustafa Yemlihalıoğlu, İl Emniyet Müdürü Muhsin Armağan'ın başlatılan soruşturma kapsamında merkeze alındığını, yerine Hüsrev Salmaner'in atandığını açıkladı.

Vali Yemlihalıoğlu, yaptığı açıklamada, Ak Parti'nin Hopa mitingi öncesi ve sonrasında çıkan olayların ardından istifa ettiği yönündeki bilgilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, “İstifam söz konusu değil” dedi.
Artvin Emniyet Müdürlüğünde değişiklik yaşandığını ifade eden Vali Yemlihalıoğlu, “Emniyet Müdürümüz Muhsin Armağan'ın soruşturmanın selameti açısından görev değişikliğinin uygun olacağını belirtmesi üzerine bu göreve Hüsrev Salmaner atandı. Armağan ise merkezde görevlendirildi. Tabi bu geçici bir görevlendirme” diye konuştu.

Başbakan Erdoğan’ın dün Hopa mitinginde çıkan olaylarda emekli öğretmen Metin Lokumcu ölmüş, çok sayıda kişi yaralanmış, Başbakan Erdoğan’ın içinde bulunduğu otobüsün taşlanması sırasında başına taş isabet eden koruma polisi Servet Erkan otobüsten düşmüş ve ağır yaralanmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler