Otomobilin çarptığı çocuk öldü

Kaza, Vezirköprü-Durağan kara yolunun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü istikametine seyir halinde olan henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil, Adatepe köyü yol ayrımında yolun karşısına geçmekte olan 6 yaşı

Otomobilin çarptığı çocuk öldü

Kaza, Vezirköprü-Durağan kara yolunun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü istikametine seyir halinde olan henüz sürücüsünün kimliği belirlenemeyen bir otomobil, Adatepe köyü yol ayrımında yolun karşısına geçmekte olan 6 yaşındaki Nazar Kurt isimli çocuğa çarptıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaçan aracın arkasından gelen Hakan Çakmak tarafından Vezirköprü Devlet Hastanesi'ne getirilen yaralı çocuk, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay yerinden kaçan sürücünün plakasını tespit eden Emniyet Müdürlüğü ekipleri sürücüyü yakalamak için seferber oldu. Soruşturma sürdürülüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel