Kafkas: Trabzon başkente adaydır

Trabzon SİAD Başkanı Zeyyat Kafkas, hafta sonu 2011 Olimpiyatları Koordinatörü Nihat Doker’i ziyaretinden sonra yaptığı değerlendirmede, 2011 “AB Gençlik Olimpiyat”ı için Trabzon’da yapım aşamasında olan tesislerin göz kamaştırıcı olduğunu, tesislerin son

Kafkas: Trabzon başkente adaydır

Trabzon SİAD Başkanı Zeyyat Kafkas, hafta sonu 2011 Olimpiyatları Koordinatörü Nihat Doker’i ziyaretinden sonra yaptığı değerlendirmede, 2011 “AB Gençlik Olimpiyat”ı için Trabzon’da yapım aşamasında olan tesislerin göz kamaştırıcı olduğunu, tesislerin son ana kalmadan, zamanında yetiştirilecek olmasını sevindirici, olduğunu söyledi.

 

Başkan Kafkas, EYOF  Koordinatörü Nihat Doker ile yaptığı görüşmeyi değerlendirirken şunları söyledi: “Sayın Doker’e iadeyi ziyaret için uğramıştım ama Eyof tesislerinde Şahsıma yapılan sunum ve bilgilendirmeler,  hazırlık çalışmalarının olimpiyat organizasyonu dışında, şehrimizin milyon dolarlara yapılamayacak bir profesyonel tanıtımının da yapıldığını memnuniyetle ifade etmek isterim.

Trabzon’un yatırım maliyeti 260 milyon doları bulan çok sayıda sportif tesis kazanacak olmasının başlı başına bir büyük kazanım olduğu açıktır. Nihat Bey tesislerle ilgili,  tüm imalatların zamanından önce bitirilecektir, güvencesini verdi. Bu konuda Bakanımız Sayın Faruk  Özak’ ın  katkısı her türlü takdirin üzerindedir. 12 şubat günü Sn. Nihat Doker … Çekoslovakya da  Liberec şehrine gidecek ve orada ki görüşmelerinde 2011 Gençlik Olimpiyatlarına katılacak sporcuların ailelerine dağıtılmak  üzere hazırlattığı Trabzon”u ve tarihi yerleri anlatan CD leri bırakacak.  Sanayici ve İş Adamları olarak bacasız fabrika olan Turizm sektörü adına yapılan bu çalışmalar bizi fazlasıyla memnun etmektedir. Bu anlama da Sn. Doker ve ekibine teşekkür ediyorum”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor