Ömer Ayık'tan acı haber

BURSA’DA faaliyet gösteren Dünya Artvinliler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ayık hayatını kaybetti. Genç yaşta hayatını kaybeden Ayık’ın ölüm haberi  ailesini-sevenlerini ve hemşerilerini yasa boğdu. Dünya Artvinliler Federasyonuna üye olan Trabzon Artvin

Ömer Ayık'tan acı haber
BURSA’DA faaliyet gösteren Dünya Artvinliler Federasyonu Genel Başkanı Ömer Ayık hayatını kaybetti. Genç yaşta hayatını kaybeden Ayık’ın ölüm haberi  ailesini-sevenlerini ve hemşerilerini yasa boğdu.
 
Dünya Artvinliler Federasyonuna üye olan Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi Ömer Ayık’ın yaşamı boyunca yardımlaşmaya ve dayanışmaya büyük önem verdiğini belirterek “Yeri kolay-kolay dolmayacak büyük üzüntü içindeyiz” dedi.
 
Dün Bursa Ulu caminde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verilen merhuma Allah’tan rahmet ailesine-yakınlarına ve Artvinli tüm hemşerilerimize başsağlığı diliyoruz
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel