Öğrenci Servisçilerinden tepki!

Trabzon’da, bir grup Öğrenci Servis İşletmecileri bir araya gelerek korsan olarak servis taşımacılığı yapanlara tepki göstererek basın açıklaması yaptı.Trabzon Belediye Binası önünde dernek adına basın açıklamasını okuyan Murat Kaya, konuyla ilgili yetkil

Öğrenci Servisçilerinden tepki!

Trabzon’da, bir grup Öğrenci Servis İşletmecileri bir araya gelerek korsan olarak servis taşımacılığı yapanlara tepki göstererek basın açıklaması yaptı.


Trabzon Belediye Binası önünde dernek adına basın açıklamasını okuyan Murat Kaya, konuyla ilgili yetkililerden yardım talebinde bulundu.


Korsan servislere karşı yaptırım uygulanmasını isteyen Kaya, ““Öncelikle 2009 yılında yönetmenlik çıkartarak bizleri bir çatı altında toplayan Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz. O gün bize verdiği gibi bugün de yanımızda olduğundan eminiz emin olmaya da devam edeceğiz. Bizler gerçek servis esnafı olarak bu işten rant beklememekte sadece işimizi yaparak evlerimize helal ekmek getirme derdindeyiz. Araçlarını 2009 yılında verilen güzergah izin belgesiyle belli bir miktar karşılığında satan servis simsarları şimdi güzergah izin belgesi olmadan korsan olarak servis taşımacılığı yapmaktadırlar. Gecesini gündüzüne katarak Trabzon’un daha yaşanabilir bir kent olması için çalışan Emniyet Müdürümüz sayın Ertan Yavaş’a da olan seslenmek istiyorum.”


Bütün öğrencileri taşıyabilecek kapasiteye sahip olduklarını belirten Kaya, “Geleceğimiz olan çocuklarımızı düzenli ve güvenli bir şekilde taşımamız için gerekli denetimleri yaparak korsan servislere yaptırım uygulamalarını bekliyoruz. Duyarlı velilerden isteğimiz, mağdur olmamak için servislerinde Trabzon Belediyesi’güzergah izin belgesi olup olmadığını kontrol etmeleridir. Endişe etmelerine gerek yoktur bütün öğrencilerimizi taşıyabilecek kapasitemiz mevcuttur. Sonuç olarak bu işin daha düzenli ve güvenli bir şekilde yapabilmek ve trafikte daha rahat anlaşabilmek için farklı bir harf grubunda plaka talebimizi değerlendirmeleri adına gerekli birimlerden ve büyüklerimizden yardım bekliyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel