Of'ta listeler karıştı!

Trabzon'un Of ilçesinde listelere yapılan itirazlarla AK Parti’de 8, SP’de 1, MHP ve CHP’de 2’şer üye değişti. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde partilerin Meclis Üyeliği adaylarında çok sayıda değişiklik yaşandı. İşte Başkan ve Meclis Ad

Of'ta listeler karıştı!

Trabzon'un Of ilçesinde listelere yapılan itirazlarla AK Parti’de 8, SP’de 1, MHP ve CHP’de 2’şer üye değişti. 30 Mart Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde partilerin Meclis Üyeliği adaylarında çok sayıda değişiklik yaşandı. İşte Başkan ve Meclis Adaylarının kesinleşen son listeleri; 30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Of Belediyesi için Başkan ve Meclis Üyesi adaylarının listeleri kesinleşti.  AK Parti, Saadet Partisi, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Bağımsız Türkiye Partisi (BTP), Demokrat Parti (DP) ve Büyük Birlik Partisi (BBP)’nin Başkan adayı gösterdiği Of’ta Türkiye Komünist Partisi (TKP) ile Özgürlük ve Dayanışma Partisi (ÖDP) de birer meclis üyesi adayı gösterdi.

18 Şubat’ta YSK Of ilçe Seçim Kurulu Başkanlığına teslim edilen listelerde çok sayıda değişiklik yaşandı. Ak Parti’de Asil Listede yer alan Bayram Kondel’in yerine Songül Okutan 11.sıradan aday gösterilirken, yedek listede ise 7 üye birden değiştirildi. Saadet Partisi’nde ise kontenjanda ikinci sırada aday gösterilen İsmail Akyüz’ün yerine Mehmet Vural aday gösterildi. MHP’de asil listede 2.sırada yer alan Ali Rıza Kar’ın yerine Mehmet Salih Ak, 7.sırada yer alan Mehmet Bayalan’ın CHP listesinde 1.sırada yer alması nedeniyle yerine Mustafa Meriç aday gösterildi. CHP’de ise 8.sıradaki Meltem Tursun’un yerine Kamuran Şahin, 9.sıradak Fatih Albayrak’ın yerine Ahmet Tarakçı aday gösterildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel