Ronaldo'dan alkışlanacak hareket!

Kendini beğenmiş ve şımarık olduğu gerekçesiyle eleştirilen Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, ağır hasta bir çocuğun ameliyatı için 83 bin dolar bağışta bulunarak iyi bir yardımsever olduğunu da kanıtladı. 2013 yılının en iyi futbolcusu

Ronaldo'dan alkışlanacak hareket!
Kendini beğenmiş ve şımarık olduğu gerekçesiyle eleştirilen Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, ağır hasta bir çocuğun ameliyatı için 83 bin dolar bağışta bulunarak iyi bir yardımsever olduğunu da kanıtladı.
 
2013 yılının en iyi futbolcusu seçilen Ronaldo, bir tür beyin hastalığı olarak bilinen kortikal dispilazi rahatsızlığına yakalanan ve bu sebeple sık sık nöbetler geçiren 10 yaşındaki Erik Ortiz Cruz isimli çocuğun hayati ameliyatı için ailesine örnek bir bağış yaptı. Küçük çocuk için biriktirilen fona bir forma ve bir çift krampon bağışlayan Şampiyonlar Ligi ve La Liga’nın en skorer oyuncusu Portekizli yıldız, ayrıca ameliyatın tüm masraflarını karşılama sözü verdi.
 
İLK DEĞİL
 
Ral Madrid’li oyuncu, daha önce de İberia Yarımadası’nda çok kez hasta çocuklara yardımda bulunmuştu. Örneğin 2012’de 9 yaşındaki kanser hastası bir çocuğun tüm tedavi masraflarını karşılamıştı.
 
Ranoldo’nun ezeli rakibi Leo Messi hayranları için Ronaldo’yu sevmemek artık daha zor olacağa benziyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor