Of'ta Kaymakam'a teşekkür ettiler!

Trabzon’un Of ilçesi Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Of’a gelen Trabzon Çamlık İşitme Engelliler Lisesi öğrencileri Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in misafiri oldular. Program öncesi yemekte öğrencilerle bir araya gelen Kaymak

Of'ta Kaymakam'a teşekkür ettiler!

Trabzon’un Of ilçesi Engelliler Derneği tarafından düzenlenen etkinliğe katılmak üzere Of’a gelen Trabzon Çamlık İşitme Engelliler Lisesi öğrencileri Of Kaymakamı Tuncay Sonel’in misafiri oldular.

Program öncesi yemekte öğrencilerle bir araya gelen Kaymakam Sonel, yemekte yaptığı konuşmada engelli vatandaşların yılın bir günü değil yılın 365 günü hatırlanıp baş tacı yapılması gerektiğini vurguladı. Sonel “Siz ne yaparsanız yapın eğer bizler engellimize, yetim öksüzümüze, yaşlımıza sahip çıkamıyorsak bina da yapsak yol da yapsak onların hiçbir anlamı olmaz. Bu manada Of’ta Hatırlanmak Bir Gün Değil Her Gün projesi ile, sağlık ekipleri eşliğinde Muhtarlarla birlikte köyler ve mahalleler tek tek gezilerek 585 engelli vatandaşımıza ulaştık ve onları kayıt altına aldık. Daire amirlerimizle birlikte tespit ettiğimiz bu engelli vatandaşlarımızın evlerini ziyaret ederek hem ihtiyaçlarının gidermeye, hem de devletimizin sıcaklığını ve şefkatini yılın 365 günü onlara göstermeye çalışıyoruz” dedi.

Kaymakam Sonel, yemek esnasında öğrencilerle yakından ilgilendi ve işaret diliyle kendileriyle sohbet etti. Yemeğin ardından Of Engelliler Derneği tarafından Engeliler Haftası nedeniyle Of Sahil Tesisleri’nde bir program düzenlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel