Yıldırım'a suç duyurusu

Yanlı kararlar verdiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.Trabzonspor’un Ankara eski temsilcisi işadamı Şükrü Kuleyin, Eskişehir-Trabzon ve Karabük-Fenerbahçe maçında yanlı kararlar verdiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldır

Yıldırım'a suç duyurusu

Yanlı kararlar verdiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

Trabzonspor’un Ankara eski temsilcisi işadamı Şükrü Kuleyin, Eskişehir-Trabzon ve Karabük-Fenerbahçe maçında yanlı kararlar verdiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.

İşadamı ve Trabzonspor’un eski Ankara temsilcisi Şükrü Kuleyin, Eskişehirspor- Trabzonspor maçı ve Karabük- Fenerbahçe maçında yanlı kararlar verdiği gerekçesiyle hakem Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunarak, maddi ve manevi tazminat davası açtı. Kuleyin, davayı sembolik olarak 61 TL’lik açtı. Kuleyin, avukatı Haluk Pekşen aracılığı ile Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesini ilettiğini belirterek, "Kamuoyunda Fenerbahçeli olduğu bilinen hakem Bülent Yıldırım hakkında dava açıyorum. Hakem Bülent Yıldırım’ın Eskişehirspor- Trabzonspor ve Karabük- Fenerbahçe maçındaki yanlı hakem kararları kendisinin art niyetini ortaya koymuştur. Biz futbol sahada oynansın diyoruz. Ancak Fenerbahçe Kulübü futbolu her zemine taşıyor. En çok da hakemler üzerinde bunu uygulamaya çalışıyor. Hakem Bülent Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunarak, hakkında maddi ve manevi 61 TL’lik tazminat davası açılmasını talep ettim. Hakem Bülent Yıldırım’ın ayrıca son 1 ay içindeki telefon görüşmelerinin de incelenerek açıklanmasını yine talep ettim" dedi.

Kuleyin, bir şehrin kaderiyle oynandığını belirterek, "Sessiz kalmanın, mütevazi olmanın artık hiçbir anlamı kalmadığına inanıyorum. Biz sessiz kaldıkça Trabzonspor Kulübü’nün üzerine oynanan oyunlar çoğalıyor. Hakem Bülent Yıldırım’ın milyonlarca Trabzonsporlunun hakkını gasp etmiştir. Bu davanın Bülent yıldırım’ın tüm yaşamı boyunca boynunda bir yafta olarak kalması için bu davayı açıyorum. Bülent Yıldırım, Cem Papila örneğine bir baksın. Şimdi nerede? Bülent Yıldırım’ı da vicdan azabıyla baş başa bırakacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor