Muhammet Balta düğüne katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Özel Kalem Müdürü Salih Çoban’ın kardeşinin düğününe katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ın Özel Kalem Müdürü Salih Çoban’ın kardeşi Hüseyin Çoban, Sevim Kaya ile evlendi. Sürme

Muhammet Balta düğüne katıldı

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Özel Kalem Müdürü Salih Çoban’ın kardeşinin düğününe katıldı. 

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta’ın Özel Kalem Müdürü Salih Çoban’ın kardeşi Hüseyin Çoban, Sevim Kaya ile evlendi. Sürmene Serender düğün salonunda gerçekleştirilen törende nikahı, Sürmene Belediye Başkanı Fikri Usta kıyarken çiftin şahitliklerini, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Trabzon İl Genel Meclsi Başkanı Haydar Revi yaptı.
 
Balta, Başbakan Erdoğan'ın 3 çocuk önerisini hatırlatarak, “'Başbakanımız gibi en az 3 hayırlı evlatla yuvanızın şenlenmesini arzu ediyoruz ama azamisinde sınır yok diyip çifte mutluluklar diledi. 
 
Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Adnan Günnar’ın yanı sıra Belediye başkanları, Ak Parti il yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanları ve çok sayıda davetli katıldığı törende Bakan Yardımcısı Balta’nın Özel Kalem Müdürü Salih Çoban misafirlerle yakından ilgilendi. 
 
Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, Trabzon’un Vakfıkebir İlçesinde bir dizi gezi ve incelemelerde bulundu. Vakfıkebir esnafını gezen Balta,  İlkokul Öğretmeni Kemal Aksoy ile karşılaştı. Öğretmeninin elini öperek hasret gideren Balta “ Kemal Öğretmenin bende apayrı bir yeri vardır. Hayatıma yön vermiştir. Bizlere emeği çok büyüktür.
 
 Bu mesleğe hayatını adamış, eğitim gönüllülerinin yani öğretmenlerimizin, ne denli önemli bir misyon üstlendiklerini çok iyi bilmemiz gerekir. Öğretmenlerimiz toplum içerisinde çok önemli görevler üstleniyorlar.
 
Çocuklarımızı geleceğe hazırlayan, onlara şekil veren, onları hem bedenen hem de ruhen gelişmelerini sağlayan ve toplum içerisinde en önemli mesleklerden birisini ircaa eden insanlardır öğretmenlerimiz. Öğretmenlerimizin bizler üzerinde çok önemli emekleri ve hakları vardır. Eğitime adanmış hayatlar bizim için çok değerlidir” diye konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel