İETT genel müdürü Trabzon'da

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğu ile birlikte şehri gezdi.  Başkan Gümrükçüoğlu misafirine ilk olarak Zağnos ve Tabakhane Kentsel dönüşüm alanlarını

İETT genel müdürü Trabzon'da
Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere Trabzon'a gelen İETT Genel Müdürü Hayri Baraçlı Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğu ile birlikte şehri gezdi. 
 
Başkan Gümrükçüoğlu misafirine ilk olarak Zağnos ve Tabakhane Kentsel dönüşüm alanlarını gezdirerek proje hakkında bilgiler verdi. Ardından Ayasofya Müzesi’ne geçen Gümrükçüoğlu ve Baraçlı, kentsel dönüşüm çalışmaları ile tarihi kimliği gün yüzüne çıkan Ayasofya Müzesi’ni gezdiler. Kentsel Dönüşüm alanlarındaki gezilerinin ardından şehir merkezine geçen Gümrükçüoğlu ve Baraçlı Meydan Parkı etrafında gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.
Trabzon'u çok beğendiğini ve yapılan çalışmalarla çok daha güzel bir şehir haline geleceğini söyleyen Baraçlı, "Trabzon gerçekten görülmeye değer bir şehir. Sayın Başkanın başarılı çalışmaları ile şehrin çehresi değişmiş çok daha güzel bir hale gelmiş. İETT Genel Müdürlüğü olarak Trabzon için elimizden geleni yapmaya hazırız" şeklinde konuştu.
 
Başkan Gümrükçüoğlu İETT Genel Müdürü Baraçlı'yı Trabzon'da ağırlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Sayın Genel Müdürümüzü kentimizde ağırlamak bizi çok mutlu etti. Kendisine şehrimizi gezdirip yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik. Bizlerde Sayın Genel Müdürümüzün ulaşım alanındaki tecrübelerinden istifade ettik. İETT’nin Trabzon Belediyesi’ne yaptığı katkılardan ötürü kendisine teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel