Trabzon Büyükşehir'e doğru!..

2013 Yılı sonunda yürürlüğe girecek olan “Trabzon Büyükşehir’e Hazırlık” çalışmaları devam ediyor. Trabzon Valiliği bünyesinde kurulan tasfiye komisyonu ilçe ilçe toplantılar yaparak ilçe ve belde belediyelerinin üzerindeki mal varlıklarını belirliyor.201

Trabzon Büyükşehir'e doğru!..

2013 Yılı sonunda yürürlüğe girecek olan “Trabzon Büyükşehir’e Hazırlık” çalışmaları devam ediyor. Trabzon Valiliği bünyesinde kurulan tasfiye komisyonu ilçe ilçe toplantılar yaparak ilçe ve belde belediyelerinin üzerindeki mal varlıklarını belirliyor.

2014’te Trabzon’un da aralarında olduğu yeni büyükşehir yasası gereği ilçe ve belde belediyelerinin tasfiye işlemleri tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Valiliği bünyesinde kurulan tasfiye komisyonu ilçe ilçe toplantılar yaparak, belde ve ilçe belediyelerinin üzerindeki mal varlıkları büyükşehire devredilecek. Bu kapsamda Trabzon’un Tonya ilçesindeki belde ve ilçe belediyeleri devir işlemlerini sırayla yapıyor. Bugüne kadar Şalpazarı, Çarşıbaşı, Beşikdüzü, Maçka, Arsin, Düzköy ve Dernekpazarı olmak üzere 7 ilçenin tasfiye işlemi tamamlandı. Geriye kalan 10 ilçenin tasfiye işleminin de yıl sonuna kadar tasfiye işlemlerinin yapılması planlanıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler