Adamsın Umut Bulut!

Galatasaray bu sezon şampiyonluğu kutlarken Trabzonspor'da futbol oynamış ve 2010-2011 sezonunda şampiyon takımın kadrosunda yer alan Burak Yılmaz'ın açıklamaları taraftarları sinirlendirirken, Trabzonspor'un eski futbolcusu Umut Bulut ise taraftarın gönl

Adamsın Umut Bulut!

Galatasaray bu sezon şampiyonluğu kutlarken Trabzonspor'da futbol oynamış ve 2010-2011 sezonunda şampiyon takımın kadrosunda yer alan Burak Yılmaz'ın açıklamaları taraftarları sinirlendirirken, Trabzonspor'un eski futbolcusu Umut Bulut ise taraftarın gönlünü almayı başardı.
 
Burak Yılmaz alınan galibiyet ve Galatasaray forması altında ilk şampiyonluğunu yaşamasının ardından," Burak Yılmaz şampiyonluk için  "27-28 yaşımda geç kalmış bir şampiyonluk bu benim için ama çok mutluyum, gollerim kız kardeşime gelsin. Umuyorum, bu formada daha çok şampiyonluk yaşarım. Gol krallığı olsa da olmasa da olur. Kariyerimde şampiyonluk yoktu Alllah'a şükür bunu da kazandım" ifadeleri Trabzonspor'da yaşadığı şampiyonluğu unuttuğu dile getiriledi.
 
Burak Yılmaz'ın taraftarları bu açıklamasının aksine, Umut Bulut'un Galatasaray forması altında kazandığı şampiyonluk sonrası  "Bu sevinci en son 2010-2011 sezonunda 3 Temmuz'da yaşamıştım. Bu benim ikinci şampiyonluğum." demesi Trabzonspor taraftarlarından büyük alkış topladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler